Moikka moi taas!

3:s päivä mennyt tähän asti hyvin. Ja taas oli painoa/ nesteitä lähtenyt eiliseen aamuun nähden 1,2kg. Pudotusta tapahtunut yhteensä siis 2,3kg. Mikä tuntuu kivalta. Tai itseasiassa paremmalta kuin kivalta.  Toki tiedän, että tahti tulee hidastumaan ajan kanssa, mutta ei haittaa tai lannista ainakaan vielä.

Tilattiin juuri reissu sinne toukokuun lopulle - kesäkuun alulle Etelän lämpöön ts. Turkkiin - Alanyaan. Mahtavaa! Mulla on siis aikaa laihdutella, nutrailla ainakin 7 vkoa. Huh huh, tuntuu vaan aika pitkältä nälkävuodelta toi aika. Mutta, kuten aikaisemmin sanoin, niin ensin yritän saada edes tämän yhden viikon kunnialla läpi.

Vatsa kurnii edelleen tasaiseen tahtiin, mutta kun juo lasin vettä tai on vaan "muuten vaan", niin nälkä jotenkin menee pois. Kaippa se on jonkinlaista vieroitusoiretta tms. kun on tottunut aikaisempaan tapaan, että heti kun on nälkä, niin jotain pistetään suuhun - ja vakka ei edes olisi nälkä.

Toinen myös iloinen asia minkä huomasin eilen- ja mitä jännitin kanssa oli noi yövuorot. Että miten ihmeessä tulen selviämään niistä näiden pussien avulla, mutta yllättävän helposti meni, kun tajusi todella puolittaa ne annokset ja syödä sitten vaikka hieman useammin. Ja aion ehkä jatkossakin puolitella noita pusseja ja syödä 1½h - 2h välein, niin ettei tule huonoa oloa.

Ja sitten vielä, JUOKAA VETTÄ!! Juokaa VETTÄ! Se oikeasti auttaa siihen, ettei tule sitä päänsärkyä. Ja nyt puhun kokemuksesta. Aikaisemmin kun olen nutraillut, niin olen myös kärsinyt päänsärystä, koska en ole juonut tarpeeksi vettä, mutta nyt kyllä ymmärrän, miksi siitä vaahdotaan koko ajan, että muistakaa juoda sitä! Whibii, 4pv jäljellä, kun on viikko saatu kasaan!