Ilmat ovat olleet aivan ihania, tietenkin. Auringonpaistetta on riittänyt kerrakseen. Ikävää on kuitenkin se, että minä puolestani olen viettänyt suurimman osan päivästä pimeässä huoneessa nukkuen. (Yövuorojen takia).

Enkä siis ole jaksanut raahautua lenkillekään, kun jotenkin aina niin veto pois öiden, töiden takia.  

Niinpä siis sorruin eilen tilaamaan (vielä kerran) Nutrilettia kokeilumielessä. Ja lähinnä myös siksi, että saisin muutaman kilon (2-3) niiden avulla pois ennen Pääsiäisen kaupunkireissua, jonne ollaan poikakaverin kanssa lähdössä.

Ja kyllähän tuo nutraus toimii, jos vaan pystyy ja jaksaa juoda niitä litkuja. Mutta sitä en ymmärrä, että miten jotkut pystyvät juomaan niitä monta viikkoa yhtä mittaan. Vai pystyvätköhän, en tiedä. Niin ainakin kuuluisat kokemuskertomukset sanoo. "Vko 1 menossa. Olo tuntuu hienolta... Vko 5 menossa ja edelleen juomat maistuu... Vko 10 menossa ja olo tuntuu lähes uskomattomalta ja paino putoaa.."

Olisihan se todella hienoa, jos pystyisi, mutta itsestäni tiedän, että jos pystyn hyvällä säkällä sen yhden viikon (ja sekin tekee tiukkaa) juomaan niitä, niin saati sitten lähemmäs pari kuukautta. Ja se ei ole mielestäni edes elämistä enää.

Mutta hyvän alun noilla saa. Antaa kummasti motivaatiota alussa, kun saa nopeasti muutaman kilon pois .