Hiphei,Hurraa! Aamulla uteliaisuuteni ei antanut periksi ja niinpä painelin tarmokkaasti vaa'alle kurkkimaan, onko MITÄÄN tapahtunut... Ja arvatkaa oliko...?

KYLLÄ! -1,1kg eroa eiliseen aamupainoon! Nosti motskua niin maan 'keleesti!! Tää toimii, tää toimii, tää toimii. Ja aamu lähtikin niin paljon aurinkoisemmin alkuun, juuri tästä syystä. Juomakin meni ihan ongelmitta alas ja kahvi ja aamuinen vitamiini poretabletti myös.

Sitten aloinkin ahdistumaan, kun mietin, että miten ihmeessä pystyn jakamaan noi 5 pussia tälle päivälle.. Ongelmaksi näes koituu samantien se, että olen menossa yöksi töihin. No, pakkohan se oli sitten jonkinlainen plääni laatia ja puolitella noita pusseja muutaman tunnin väleihin. Vatsa kurnii taas, mutta pääsen nauttimaan puolikkaan annoksen tuossa ½h päästä. Ja lisätä vaan tuota veden juontia. Uskon, että päivästä tulee tiukka ja hankala. Mutta, olen myös varma, että ylihuomenna on jo paljon parempi fiilis. Tai mahdollisesti kovat kärsimykset palkitaan taas huomen aamulla vaa'alla, hope so!  

Tietäen itseni, niin tulen tod.näk. illemmalle vielä päivittämään tänne tätä kärsimysnäytelmää  & urputtamaan kuinka hankala päivä on ollut.

 Päivän fiiliksistä lisää... (klo 23:12)

Päivä mennyt yllättävän hyvin. Ja jotenkin tuntuu, että ihan ku nälkäkin pysyis paremmin loitolla ku olen puolitellut noita pusseja.  voin siis suositella kokeilemaan tuota puolittamista. Vettä olen yrittänyt juoda taas tänään, koska tuli alkuillasta tunne, että päätä alkaisi särkemään ja taas se sama väsyttää / ei väsytä / väsyttää fiilis tuli ku yritin ottaa pienet tirsat ennen yövuoroa. En siis saanut nukutuksi. Mutta anyhow, toinen päivä alkaa olemaan pulkassa ->5pv jälellä, ennenkuin ollaan saatu ensimmäinen viikko kasaan!